22 Ιουν 2011

Οἱ πολιτικοί ψήφισαν, οἱ πολῖτες κατεψήφησαν καί ὁ παπανδρέου χαίρεται


    Η κυβέρνηση πήρε ψήφο εμπιστοσύνης! Αμφέβαλε κανείς γι αυτό;Όταν η δημοκρατία εμπαίζεται με αυτόν τον τρόπο, όταν οι εκπρόσωποι των πολιτών γίνονται άβουλα (ή βουλιμικά άραγε;) όντα, υπάκουα σκυλάκια που τρέχουν να ικανοποιήσουν τις «προσταγές» του αφέντη τους, τότε κάτι δεν πάει καλά στην Δημοκρατία.
Σήμερα, οι φωνασκούντες, οι διαφωνούντες και οι «δημοκράτες» του κυβερνώντος κόμματος, έβαλαν την ουρά στα σκέλια, ελπίζοντας πως στον επόμενο ανασχηματισμό (εάν συνεχίσει αυτή η χούντα να κυβερνά την χώρα για αρκετό καιρό) θα γίνουν υπουργοί και το όνειρό τους θα γίνει πραγματικότητα!!!
Μοιραία ανθρωπάκια, ανίκανα να αρθρώσουν λόγο, ανίκανα να σηκώσουν ανάστημα, ανίκανα να υπερασπιστούν αυτά που ο λαός τους φωνάζει… προσέτρεξαν να προσκυνήσουν τον σύγχρονο Τσολάκογλου και να στηρίζουν τις ό,ποιες ομότητές του στο μέλλον…

Η Ελληνική Δημοκρατία (αυτή η κακή και με πολλά ελαττώματα) έχει πάψει να υφίσταται. Και αυτό συνέβη τη στιγμή που οι εκπρόσωποι του λαού, αποφάσισαν να γίνουν στρατιωτάκια και να συστρατευθούν στον πόλεμο που έχει κηρύξει στους πολίτες η χούντα Παπανδρέου.

Το αποτέλεσμα βγήκε. Και αυτό είναι η απόφαση των λίγων (ελαχίστων και ολιγίστων) έναντι των- πολλών. Δημοκρατία τέλος! Στη χώρα έχουμε ως πολίτευμα την Παπανδρεοκρατία, ενώ η ίδια η χώρα έχει μετατραπεί σε μία κλασική μπανανία, όπου οι μαϊμούδες (βλ. βουλευτές) χορεύουν στους ρυθμούς του «σκεπτόμενου» γύφτου (βλ. Παπανδρέου)… Για την ιστορία, την τροϊκανή μνημονιακή κυβέρνηση Παπανδρέου ψήφισαν 155 βουλευτές - υπηρέτες της τρόικας. Για την ιστορία, υπήρξαν ένας (1) απών (Λιάνης), ενώ οι αρνητικές ψήφοι ήταν 143. Τέλος, άκυρη θεωρήθηκε η ψήφος της κυρίας Μπακογιάννη (απούσα), η οποία δεν απάντησε ορθά, απάντησε "δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης" και ως εκ τούτου η ψήφος της θεωρήθηκε άκυρη.

Την ίδια ώρα, ένα άλλο ψήφισμα για εμπιστοσύνη ή μη προς την κυβέρνηση Παπανδρέου, έγινε στο Σύνταγμα. Το αποτέλεσμα οικτρό για τους «ταγούς» και τα υποχείρια των τραπεζών. Οι Έλληνες απάντησαν στην αλαζονεία και την φασίζουσα συμπεριφορά του Παπανδρέου, του Πάγκαλου και των άλλων μαριονετών… Η ετυμηγορία ήταν σαφής και καταδικαστική… Και αυτή την καταδίκη τους προσπαθούν να αποφύγουν οι ανίκανοι να αντιληφθούν την μικρότητά τους κυβερνώντες…
Φυσικά, όσοι εμπιστεύτηκαν την κυβέρνηση Παπανδρέου ματαιοπονούν αν ευελπιστούν να τους εμπιστευτεί ο Ελληνικός λαός... οποτεδήποτε.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όχι, πώς να αμφιβάλει; Αφού έχει την πλειοψηφία στην Βουλή.

kourites είπε...

...καί ὄχι μόνο!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...