14 Απρ 2011

ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟ ΔΝΤ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ E.E......ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ;  ΉΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕΟ  Ισπανός πρωθυπουργός, προκειμένου να αποφύγει την προσφυγή στο ΔΝΤ, βρέθηκε σήμερα στην Κίνα και σύναψε δανειακή σύμβαση με τους κινέζους.
Ο κινέζος πρωθυπουργός είπε, η Κίνα είναι ένας υπεύθυνος εγγυητής και θα στηρίξει την Ισπανία σε ότι χρειαστεί.

Επίσης σε συνέντευξη που έδωσε ο Θαπατέρο εκεί, στην κινεζική πρωτεύουσα, δήλωσε ότι δεν υπάρχει σχέδιο για νέα μέτρα...
Την ίδια ώρα που εμείς πάμε για νέα πιό επώδυνα.
Ο  πρωθυπουργός της Κίνας,  φτάνει την Πέμπτη στην Αθήνα για να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον της κινεζικής κυβέρνησης για νέες επενδύσεις,
κυρίως ναυτιλιακού, ναυπηγοεπισκευαστικού και εμπορικού χαρακτήρα.Πρώτος στόχος στην ατζέντα των Κινέζων είναι η κατασκευή και η λειτουργία ενός νέου εμπορευματικού κέντρου στο Θριάσιο, μια επένδυση περίπου 150 εκατ. ευρώ.
Αμείωτο παραμένει και το ενδιαφέρον τους για την υλοποίηση του μεγαλόπνοου σχεδίου για τη μετατροπή του Πειραιά σε ναυτιλιακή πύλη. Μαζί με τον κινέζο πρωθυπουργό θα βρεθεί στην Αθήνα και ο πρόεδρος της Cosco, ο οποίος θα συζητήσει τη συμμετοχή του κινεζικού αυτού κολοσσού σε κοινοπρακτικό σχήμα με τον ΟΛΠ για το εμπορευματικό κέντρο στο Θριάσιο.
Για να δούμε τι θα δούμε..

http://trikalagr.blogspot.com/2011/04/blog-post_8666.html#ixzz1JWtzI98U
Ὄχι στήν κάρτα τοῦ πολίτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...