5 Μαρ 2011

Καταχρεωμένα τα πολιτικά κόμματα υπηρετούν τη χρεοκοπημένη και διεφθαρμένη δημοκρατία και συνεπώς απαιτείται η παρέμβαση του Προέδρου της ΔημοκρατίαςΤου πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου

Ακολουθώντας τη γενική κρατική πολιτική της απόλυτης χρεοκοπίας της χώρας, τα πολιτικά κόμματα χρεοκόπησαν κι αυτά δανειζόμενα ασυστόλως από τράπεζες.
Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο

μπαίνουν στις τσέπες των "ιδεολόγων", οι οποίοι αποτελούν τα.....
κομματόσκυλα, των οποίων η δράση διέπεται από το άρθρο 29 του Συντάγματος, το οποίο όμως ορίζει ότι "η δράση τους οφείλει να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος".
Με το "Μνημόνιο" του ΔΝΤ και της Τρόικας αυτή η θεμελιώδης αποστολή των κομμάτων καταλύθηκε αφού τα ίδια κατέλυσαν τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος εκχωρώντας μέρος της εθνικής κυριαρχίας στους δανειστές, όπως επίσημα αναγνωρίζει ο πρωθυπουργός.
Συνεπώς, απ' αυτή την άποψη διέπραξαν μία έκδηλη συνταγματική εκτροπή, όπως εκτροπή κραυγαλέα αποτελούν όλες οι παραβιάσεις που διαπράττουν συνεχώς σ' ό,τι αφορά την τήρηση των υπολοίπων διατάξεων του ίδιου άρθρου.
Από πλευράς πρακτικής πολιτικής και νομικής εφαρμογής, οι δήθεν πυλώνες της δημοκρατίας αποτελούν τους αγωγούς που τη δυναμιτίζουν και την ευτελίζουν.
Αποτελούν το εφαλτήριο της αναίρεσης του πολιτεύματος, το οποίο υποθηκεύουν κυριαρχικά και οικονομικά.
Των πραγμάτων ούτως εχόντων, έχω τη γνώμη ότι ο κ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν δικαιούται ούτε να σιωπά ούτε ν' αδρανεί γιατί, λέει το άρθρο 30 του Συντάγματος "είναι ρυθμιστής του πολιτεύματος".
Εάν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν ανταποκριθεί σ' αυτή τη θεμελιώδη πολιτειακή του αποστολή, τί νόημα έχει η ύπαρξή του; Να τρομοκρατεί τους Έλληνες να ψηφίζουν τους διεφθαρμένους των κομμάτων;
Κύριε Πρόεδρε, η Ελλάς πνέει τα λοίσθια, το Σύνταγμα έγινε κουρελού και τα κόμματα ζουν και δρουν εκτός του συνταγματικού πλαισίου.
Τί θα κάνετε;
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/03/blog-post_7365.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...