3 Μαρ 2011

Διαίρει και Βασίλευε....

ΠΠρέπει να πούμε αλήθειες επιτέλους...

Κάθε πολίτης που αποφασίζει να γίνει αστυνομικός, η στρατιωτικός οφείλει να γνωρίζει εκ των προτέρων πως η ζωή του θα τίθεται σε κίνδυνο ανα πάσα ώρα και στιγμή . Οφείλει να γνωρίζει πως είναι Λειτούργημα και όχι επάγγελμα το να είσαι αστυνομικός. Οφείλει τέλος να γνωρίζει πως η αστυνομία υπάρχει για να φυλάει τους πολίτες , το σύνταγμα και τους νόμους. Στον αντίποδα, το κράτος, οφείλει να παρέχει όλη την υλικοτεχνική υποδομή που απαιτείται (και υψηλούς μισθούς κατά την γνώμη μου) ούτως ώστε να μπορούν τα σώματα ασφαλείας να ανταπεξέλθουν στο ακέραιο στον ρόλο τους. 


Βλέπουμε τα κανάλια "ξαφνικά" να αγαπάνε την Ελληνική Αστυνομία . Τα ίδια κανάλια που πρωτοστατούσαν σε κάθε αστυνομική "βαρβαρότητα" και ασυδοσία , σήμερα "οδύρονται" για τον χαμό των 2 νέων αγοριών της ομάδας Δίας . Από αυτό και μόνο βλέπουμε πως κάτι δεν πάει καλά .

Να διευκρινίσω το αυτονόητο. Είναι κρίμα και άδικο ο χαμός αυτών των παιδιών αναμφίβολα. Όμως δεν μπορώ να μην καυτηριάσω το σκηνικό εμφυλίου που το σύστημα επιχειρεί να στήσει. 

Από την μια 2 νέοι αστυνομικοί νεκροί...Η υπερ-προβολή ανέβασε τους κοινωνικούς τόνους και η οργή των πολιτών κατευθύνθηκε κατά των μεταναστών . Κατά των μεταναστών που τυχαία την ίδια χρονική περίοδο 300 εξ αυτών "απεργούν" απαιτώντας από το Κατοχικό κράτος ασυλία και νομιμοποίηση. Κατά των μεταναστών που όλη η αριστερά τάχθηκε στο πλευρό τους .

Το εμφυλιακό κλίμα μόλις στήθηκε φίλοι μου... Είναι απλά θέμα χρόνου πλέον κάποιος μετανάστης στην Υπατία να πεθάνει η να "επιχειρηθεί" ξανά δολοφονία - ενέδρα αστυνομικών της ομάδας Δίας και το σκηνικό θα μεταφερθεί στους δρόμους. Οργισμένος λαός από την μια ενάντια στους μετανάστες και τους αριστερούς υποστηρικτές τους , οργισμένοι αριστεροί και μετανάστες από την άλλη ενάντια στους "Φασίστες" . Βλέπει κανείς το στημένο του πράγματος εδώ η μόνο εγώ το διακρίνω ; Μόνο σε μένα κάνει εντύπωση το γεγονός πως το Κράτος που έχει επιτρέψει την λαθρομετανάστευση στα όρια που είναι σήμερα, κάνει "σκληρά" παζάρια αναφορικά με τα αιτήματα των 300 της Υπατίας ; Δεν θα έπρεπε μια Νεοταξική κυβέρνηση όπως του ΠΑΣΟΚ να τους νομιμοποιήσει αρχής εξαρχής ; Τώρα θυμήθηκε το μεταναστευτικό πρόβλημα και πως δεν εκβιάζεται το κράτος ;

Όπως είπα και στον σχολιασμό μου στο προηγούμενο άρθρο, εύχομαι να κάνω λάθος αλλά μου μυρίζει μπαρούτι και σε κραυγαλέο βαθμό στημένο.

Πάντως η απόπειρα διχόνοιας μεταξύ εργαζομένων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα δεν τους βγήκε οπως και αρκετές ακόμα παρεμφερής προσπάθειες. Εύχομαι να μην τους βγεί ούτε κι αυτή η προσπάθεια.

Συλλυπητήρια για τα αδικοχαμένα παιδιά της ομάδας Δίας . Είναι τέτοια η φύση του λειτουργήματος αυτού όμως, που δυστυχώς δεν θα είναι και τα τελευταία. Κάτι που το κράτος με το πάγωμα κονδυλίων και την αδιαφορία του, ενισχύει σε υψηλό βαθμό.

Από την άλλη ξαφνικά η αστυνομία έγινε καλή ; Αναρωτιέμαι...

Η αστυνομία δεν προφυλάσσει το διεφθαρμένο ανθελληνικό κράτος η είναι η ιδέα μου ; Η αστυνομία δεν είναι αυτή που βαράει τους διαδηλωτές ; Η αστυνομία δεν είναι αυτή που προστατεύει το κράτος πολύ περισσότερο παρότι τους πολίτες ; Η αστυνομία δεν είναι αυτή που εχει "πικράνει" άπειρες φορές την κοινωνία με τα πεπραγμένα της ; Ξαφνικά αγιοποιήθηκε ;  Είναι η ιδέα μου η ζούμε σε εποχές απόλυτης προπαγάνδας και παράνοιας ;

Dan Stellar


Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...