7 Μαρ 2011

Ἡ ὑπόθεσι ὅσο πάει καί βρωμάει περισσότερο!


ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΩΝ" ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΠΕΣΑΝ! ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗ ΥΠΑΤΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ!

Οι νοσηλευόμενοι στα νοσοκομεία απεργοί-μετανάστες, ζητούν φαγητό από τους γιατρούς, και οι συνοδοί (καθοδηγητές) τους το απαγορεύουν! 

Αυτή την ΦΟΒΕΡΗ αποκάλυψη έκανε ο.. Διοικητής Α' Υγειον.Περιφέρειας Αττικής, Άρης Μουσιώνης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA. Όπως τον πληροφορούν οι γιατροί των Δημόσιων νοσοκομείων που υποδέχονται τους εξαντλημένους (πραγματικούς) απεργούς πείνας από το Μέγαρο Υπατείας, οι μετανάστες ζητούν από τους γιατρούς να διακόψουν την απεργία και να σιτισθούν, και οι "Έλληνες" συνοδοί τους δεν το επιτρέπουν. 
Ο Θ.Καραμπέλης (Εθελοντής Γιατρός της Αλληλεγγύης) κατηγόρησε τους γιατρούς του ΕΣΥ ότι δίνουν στους απεργούς πείνας εξιτήριο πρόωρα, λόγω... άγνοιας!!!!! 

Ας ελπίσουμε κάποιος εισαγγελέας να βρει ποια πλευρά προσπαθεί από άγνοια η από πρόθεση να σκοτώσει τους λαθρομετανάστες, και ποιος κερδίζει από τον ...θάνατό τους. 

P.S. Κάποια στιγμή πρέπει επίσης να μάθουμε γιατί οι αυτο-επιλεγμένοι γιατροί της Αλληλεγγύης, έδιωξαν τους Γιατρούς από την Οργάνωση SOS, όταν αυτοί αρχικά προσφέρθηκαν εθελοντικά να συνδράμουν στους 300 απεργούς. 

Η υπόθεση όσο πάει και βρωμάει περισσότερο...
ὐγρό πῦρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...