4 Μαρ 2011

Σχέδιο ἰσλαμιστῶν γιά νά ἐπιβληθοῦν;

Μουσουλμανικές προσευχές στους δρόμους! Τυχαίο; [βίντεο]

Καλά ε; Κάλλιο ἀργά παρά ποτέ. Ἀργήσατε νά τό καταλάβετε κι ἐσεῖς τῆς ἀριστερᾶς ἀλλά μοῦ φαίνεται πώς βρίσκεστε στό σωστό δρόμο. Τόσο καιρό φωνάζουμε, μαλώνουμε, προσπαθοῦμε νά σᾶς ἀνοίξουμε τά μάτια....Τίποτα ἐσεῖς. Ἄν δέν σᾶς τό ποῦν οἱ ξένοι μυαλό δέν βάζετε....
Γιατί καί σέ ποιόν τά λέω ὅλα αὐτά;  Χμ, δεῖτε τί γράφει τό tsantiri.gr καί θά καταλάβετε. Μή μοῦ πεῖτε πώς εἶναι ἀκροδεξιό site. Δέν θά τό ἀντέξω.
Σᾶς παραθέτω ὁλόκληρο τό ἄρθρο :

« Μας ήρθε στο email ένα βίντεο από ρεπορτάζ του CBN News στο Παρίσι. Είδαμε εικόνες παρόμοιες με αυτές που τώρα τελευταία συμβαίνουν και στους δρόμους της Αθήνας. Δηλαδή, εκατοντάδες μουσουλμάνους να προσεύχονται σε δημόσιους χώρους, δρόμους, πλατείες, «καταλαμβάνοντας» στην κυριολεξία ολόκληρες γειτονιές με πρόσχημα την ελεύθερη τέλεση της θρησκείας τους. Και λέμε «πρόσχημα», γιατί στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, σε αντίθεση με την Αθήνα, υπάρχουν τζαμιά.
Στο ρεπορτάζ αναφέρεται, ότι πρόκειται για σχέδιο από ισλαμιστές να επιβάλουν τη θρησκεία τους στην Ευρώπη και δεν έχει καμία σχέση με ζητήματα θρησκευτικής ελευθερίας. Εάν το ρεπορτάζ ήταν δημιούργημα κάποιου εγχώριου – ακραίου «κύκλου» δεν θα το παίζαμε. Επειδή όμως είναι από ξένο ειδησεογραφικό Μέσο, το λαμβάνουμε σοβαρά υπ’ όψιν μας και καλό είναι το ίδιο να κάνουν και οι αναγνώστες μας. Το tsantiri είναι δημοκρατικό site και υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με ό,τι συμβαίνει τόσο στην πατρίδα μας όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες με τις δημόσιες ισλαμικές λατρείες.
Σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα σημαίνει ότι και οι φιλοξενούμενοι πρέπει να σέβονται τα ήθη και τα έθιμα των γηγενών, να μην προκαλούν τον τρόπο ζωής των λαών που τους φιλοξενούν και πάνω απ’ όλα να μην προσπαθούν, υποκινούμενοι από ακραίους ισλαμικούς κύκλους, από μετανάστες και πρόσφυγες να μετατραπούν σε εισβολείς και κατακτητές.
Στη συνέχεια, ψάχνοντας κι άλλο το θέμα, βρήκαμε αυτό το ρεπορτάζ από τις Βρυξέλλες:


Εἴπαμε, ἀπό τό tsantiri.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...