16 Μαρ 2011

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;


Ας πούμε ξανά μερικά πράγματα για το μνημόνιο και τα <<θετικά>> του! Στόχος του μνημονίου είναι να μειώσει ανελέητα τα εισοδήματα των Ελλήνων , ει δυνατόν στο μισό ή ακόμη χαμηλότερα ,ρίχνοντας παράλληλα τις τιμές, ώστε μέσω αυτής της πορείας <<κινεζοποίησης>> της Ελλάδας να έρθουν οι Γερμανοί ,άλλοι Ευρωπαίοι ή Αμερικανοί επιχειρηματίες να αγοράσουν φτηνά γη ,επιχειρήσεις και υπηρεσίες και μέσα σε αυτό το πλαίσιοεξαρτημένης και ξεπουλημένης χώρας να σημειωθεί ανάπτυξη ενός επιπέδου πολύ κατώτερου απ όσο φαντάζεται ο μέσος Έλληνας ! Φυσικά ρόλο θα παίξουν και οι νομιμοποιήσεις των λαθρομεταναστών!
Μήπως αυτή την ανάπτυξη οραματίζεται και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;
Αυτοί οι στόχοι του Μνημονίου προωθούνται με μεγάλη επιτυχία από την κυβέρνηση του Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, αβανταδόροι , τα ΜΜΕ , τα κόμματα, τα συνδικάτα, όσο και να μας φαίνεται τραγικό αποκαλύπτει και την μη αποτελεσματική αντίσταση του ελληνικού λαού!
Και ενώ για όλα αυτά , όλοι οι έλληνες βρίζουν, την ίδια ώρα η ΜΕΡΚΕΛ , Ε.Ε. , ΔΝΤ , του δίνουν συγχαρητήρια ! Αυτά να βλέπει ο έλληνας να καταλαβαίνει πως σκέπτεται ο πρωθυπουργός και τα κόμματα!
Απλά θα επαναλάβω ότι όλα κινούνται γύρο από την κατοχική δανειακή σύμβαση!
Υ.Γ. Όλοι είναι υπέρ του μνημονίου ο καθένας για δικούς του λόγους. Το θέμα είναι εμείς τι περιμένουμε; Την πλήρη εξαθλίωση μας;

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ
Ὄχι στήν κάρτα τοῦ πολίτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...