6 Μαρ 2011

Τραγωδία στο λιμάνι


Ε συγνώμη δηλαδή αλλά δεν πάει άλλο με τους γαμιόληδες πασόκους!!! Ενώ η Ιταλία και όλες οι άλλες χώρες σφυρίζουν αδιάφορα και καλά κάνουν, εμείς
τρέχουμε πρώτοι και φέρνουμε τους πάντες από την Λιβύη!!! Φέραμε τους Έλληνες όπως και είχαμε υποχρέωση αλλά τους αλλοδαπούς από κάθε γωνιά του πλανήτη που δούλευαν στην Λιβύη γιατί προθυμοποιηθήκαμε να τους φέρουμε στην Ελλάδα; Τι είμαστε ωρέ εμείς οι Έλληνες; Οι μαλάκες της υπόθεσης; Προφανώς και ναι! Είδατε τι έγινε σήμερα. Έφτασε το Κυπριακό καράβι στη Σούδα (αλήθεια γιατί δεν τους πήγε στην Κύπρο) με 1300 μπαγκλαντεσιανούς (!!!!!!!!!!!!!!) εκ των οποίων 49 από αυτούς βούτηξαν στη θάλασσα για να μην τους απελάσουν λέει στην χώρα τους!!! Προφανώς κάποιοι τους πληροφόρησαν ότι η Ελλάδα είναι ένα μεγάλο μπουρδέλο στο οποίο οι λάθρο κάνουν ότι θέλουν και έτσι λοιπόν βούτηξαν στη θάλασσα για να τους μαζέψουν ως ναυαγούς (παλιό κόλπο), θα ζητήσουν άσυλο και μετά θα αρχίσουν και απεργίες πείνας και όλα καλά!!!! 


ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
ὑγρό πῦρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...