15 Μαρ 2011

Τι θα γίνει εάν ο Ιρλανδός συνεχίζει να λέει ΟΧΙ;

Ένα σενάριο που αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στους κύκλους της κυβέρνησης, είναι τι θα γίνει στη περίπτωση που η Ιρλανδία θέσει veto στην απόφαση της 25ης Μαρτίου.

Η κυβέρνηση συνασπισμού με νωπή τη λαϊκή εντολή καταδίκης του Μνημονίου, δε διαπραγματεύεται σε καμία περίπτωση να αυξήσει τον ΦΠΑ, από 12,5 % που είναι σήμερα (ο χαμηλότερος στην Ε.Ε), στο πλαίσιο ενιαίας φορολόγησης επιχειρήσεων.
Κάτι που έχει δηλώσει κατ’επανάληψη( http://www.youtube.com/watch?v=s2MkoeK9Euw&feature=player_embedded) όπου σταθεί και όπου βρεθεί.
Ως γνωστόν οι συγκεκριμένες αποφάσεις λαμβάνονται στο πλαίσιο Ομοφωνίας και μια ενδεχόμενη “παραφωνία” της Ιρλανδίας, θα μετατρέψει σε φιάσκο την επικοινωνιακή τακτική της κυβέρνησης. Αυτή που θα θέλει να δημιουργήσει “εθνικές συγκινήσεις” για εσωτερική κατανάλωση.
Το παιχνίδι των εντυπώσεων θα χαθεί και τότε όλοι θα μπορούν να τραγουδούν στη κυβέρνηση το Sunday Bloody Sunday (http://www.youtube.com/watch?v=jm4iLHNYlw8&feature=related), έστω και αν η 25η είναι δυο μέρες νωρίτερα από τη Κυριακή.
Και να μην ξεχνάμε. Οι εθνικές νίκες έρχονται συνήθως με το “ΟΧΙ” , παρά με το “ΝΑΙ”.
Βανζέτι
antinews
Ὄχι στήν κάρτα τοῦ πολίτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...