8 Μαρ 2011

Περί λαθρομεταναστῶν.

Πως απαντάμε στην θολοκουλτούρα 

Οι παππούδες μας ήρθαν επειδή συρρικνώθηκε εδαφικά ο Ελληνισμός . Η Ινδία και το Πακιστάν συρρικνώθηκαν ; 


Η Ινδία φιλοδοξεί να γίνει η υπερδύναμη της Ασίας . Ξόδεψε και έκανε ατομική βόμβα . Στέλνει σε εμάς όμως τους φτωχούς της !
Το Πακιστάν ( με πάνω απο 100 εκατομμύρια πληθυσμό ) ξόδεψε και έκανε ( και αυτό ! ) ατομική βόμβα . Τους φτωχούς του....
  όμως τους εξάγει στην Ελλαδίτσα των 10 εκατομμυρίων ! Τί γίνεται εδώ ρε αδέρφια ; Ξυπνάτε ρε ! Γίναμε οι μαλθάκες της υφηλίου και όλοι γελάνε με εμάς !

Μας λένε οτι οι φουκαράδες οι λαθρομετανάστες έρχονται επειδή υπάρχουν καταπιεστικά καθεστώτα στον τόπο τους . Ε , και ; Ας επαναστατήσουν ενάντια στους τυρράνους ! Τί είναι η Ελλάδα ; Η εύκολη λύση ;

Ενώ και οι Σέρβοι τώρα είναι φτωχοί , δεν έρχεται ούτε ένας λαθρομετανάστης απο Σερβία . Δεν είναι περίεργο αυτό ; Μήπως κάποιος "ενθαρρύνει" τους Πακιστανούς και τους Αφγανούς να έρθουν ; Συζητιέται πλέον ανοιχτά στις πλατείες οτι τα λεφτά που πληρώνουν οι λαθρομετανάστες στους Τούρκους δουλέμπορους προέρχονται απο τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας ! Ο Έλληνας φορολογούμενος πληρώνει αυτόν που θα του πάρει την θέση εργασίας !
Και γιατί δεν φέρνουν Σέρβους ; Διότι είναι ίδιοι με εμάς και θα αφομοιωθούν . Ενώ οι ασιάτες διαφέρουν και θα γίνουν καρκίνωμα στην χώρα . Πακιστάν και Αφγανιστάν ταπεινώθηκαν απο τον Μ. Αλέξανδρο . Και αυτοί Πακιστανούς και Αφγανούς μας φέρνουν . Τυχαίο ; Δεν νομίζω !

ξυπνῆστε ρέ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...