11 Φεβ 2011

Απίστευτες σαχλαμάρες Γιώργου σε Αμερικάνικο site

Απίστευτες σαχλαμάρες Γιώργου σε Αμερικάνικο siteΣτο προσωπικό όραμά του για το μέλλον της Ελλάδας αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στην ηλεκτρονική εφημερίδα «The Huffington Post».
Κατά την τηλεφωνική συνομιλία που είχε με το δημοσιογράφο Στίβεν Χιλ, ο οποίος αναφέρεται με πολύ θετικά σχόλια για τον κ. Παπανδρέου, ο πρωθυπουργός επισήμανε ιδιαίτερα τη συμπαράσταση που δείχνει στην κυβέρνησή του ο ελληνικός λαός (sic), όπως τόνισε, σημειώνοντας ότι οι Έλληνες αντιμετωπίζουν σήμερα τη μεγαλύτερη κρίση των τελευταίων χρόνων και ότι «είναι κατανοητό» να υπάρχουν διαμαρτυρίες.
Στη συνέχεια, ο κ. Παπανδρέου έκανε αναφορά στους τομείς όπου μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη και να καταστεί η Ελλάδα «περιφερειακός κόμβος», κυρίως στην πράσινη οικονομία και τεχνολογία, τονίζοντας ότι η χώρα είναι στην «κατάλληλη θέση» για να προσελκύσει διεθνείς επενδύσεις.
Επίσης, σημείωσε τις προσπάθειες της κυβέρνησης να «ξεριζώσει» τη διαφθορά και να μειωθούν οι στρατιωτικές δαπάνες, οι οποίες είναι οι μεγαλύτερες στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως ποσοστό του ΑΕΠ.
Τέλος, αναφερόμενος στην κρίση που ταλαιπωρεί την ευρωζώνη, ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την άποψη ότι υπάρχουν και τα θετικά στοιχεία, όπως η ενίσχυση της αλληλεγγύης μεταξύ των χωρών και ότι η κρίση ωθεί την Ε.Ε. να κάνει βήματα προς μια δημοσιονομική ένωση.
Την ηλεκτρονική εφημερίδα «The Huffington Post» δημιούργησε η Ελληνοαμερικανίδα Αριάνα Στασινοπούλου-Χάφινγκτον και αγοράσθηκε πριν λίγες μέρες από την εταιρία AOL, ενώ είναι δεύτερη σε αναγνωσιμότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η παραπάνω είδηση είναι από το ΑΠΕ. Εμείς, όπως και όλος ο ελληνικός λαός, μείναμε για μία ακόμα φορά άφωνοι με τα ψέματα του πρωθυπουργού.
Γιατί εάν  δεν είναι ψεύτης, με αυτά που λέει είναι σαν να ζει στο δικό του φανταστικό κόσμο, πράγμα επικίνδυνο για το μέλλον του λαού και της πατρίδας. 

ἀπό τσαντῆρι 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...