24 Φεβ 2011

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΗΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΚΗ!

Ρεπορτάζ : Μάρα Μπέκα
Αγανακτισμένοι πολίτες περικύκλωσαν το σπίτι του Άκη Τσοχατζόπουλου στην Διον. Αεροπαγίτου φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του πρώην υπουργού μετά τις αποκαλύψεις της Real News για τις μίζες. Περίπου χίλια πεντακόσια άτομα αψήφησαν την...

δυνατή βροχή και το κρύο και απάντησαν θετικά στο κάλεσμα του σκηνοθέτη Δημήτρη Κολάτου για ειρηνική διαδήλωση έξω από το νεοκλασικό σπίτι του Άκη Τσοζατζόπουλου που βρίσκεται δίπλα στο Μουσείο της Ακρόπολης. Οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν δημιουργήσει διπλή ζώνη ασφαλείας μπροστά από το σπίτι για να μην μπορούν να πλησιάσουν οι διαδηλωτές.
O σκηνοθέτης Δημήτρης Κολάτος δήλωσε πως την αφορμή γι αυτή την συγκέντρωση την πήρε από το πρωτοσέλιδο της Real News που ξεκίνησε τις αποκαλύψεις για τον Άκη Τσοχατζόπουλο «Αποδείξεις για το σκάνδαλο με τα υποβρύχια»
Με κύριο σύνθημα «Άκη φέρε πίσω τα λεφτά» άνεργοι, συνταξιούχοι και χαμηλόμισθοι δήλωσαν πως αυτή ήταν μόνο η αρχή καθώς θα ακολουθήσουν ανάλογες κινητοποιήσεις σε σπίτια πολιτικών. Ένας συνταξιούχος κρατούσε ένα πλακάτ που έγραφε «Η ομορφιά σου Άκη μας πετάει αεροπλάνα, όμως οι μίζες και τα δις ζαλίζουν μάτια πλάνα»
ἀπό "φίμοτρο"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...