18 Φεβ 2011

“Πόλεμος” μεταξύ αλλοδαπών...τρεις οι τραυματίες σε Κηφισό και Περιστέρι..Η Αθήνα στο έλεος των λαθροσυμμοριών

Δύο μετανάστες από το Πακιστάν τραυματίες στο Περιστέρι, ένας μετανάστης από το Μπαγκλαντές τραυματίας στη λεωφόρο Κηφισού

Όλα δείχνουν ότι ακόμη και μέρα-μεσημέρι οι “μάχες” μαίνονται στους δρόμους της Αθήνας είτε στο πλαίσιο του ελέγχου μιας “πιάτσας” στα φανάρια, είτε στο πλαίσιο διακίνησης παράνομων μεταναστών.Λίγο μετά τις έντεκα το “χτύπημα” εναντίον δυο Πακιστανών στην οδό Αλέας στον Άγιο Ιερόθεο μοιάζει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών, κάποιοι μιλούν για απόπειρα ληστείας. Όπως και να 'χει ο ένας από τους αλλοδαπούς δέχθηκε μια σφαίρα στο μηρό, ο άλλος χτυπήθηκε με τη λαβή του πιστολιού στο κεφάλι και έπεσε αιμόφυρτος πλάι στον συμπατριώτη του.

Μια ώρα νωρίτερα ξέσπασε ολόκληρη μάχη για τη ... θέση στο φανάρι. Φαίνεται ότι ο νεαρός από το Μπαγκλαντές επιχείρησε να βγάλει μεροκάματο σε μια περιοχή όπου “ελέγχεται” από μετανάστες από το Πακιστάν.
Το αποτέλεσμα ήταν λίγο μετά τις δέκα μια ομάδα Πακιστανών σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες να του επιτεθεί με λοστούς και καδρόνια και να τον χτυπήσει άσχημα στο κεφάλι και το σώμα.

Ο νεαρός έπεσε αιμόφυρτος πριν προλάβει κανείς να τον βοηθήσει. Οι οδηγοί που ήταν σταματημένοι στο φανάρι πετάχτηκαν από τα αυτοκίνητα και μπήκαν στη μέση για να τον σώσουν καθώς οι δράστες συνέχισαν να τον χτυπούν.

Οι αλλοδαποί τράπηκαν σε φυγή πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία, ενώ οι πολίτες κάλεσαν ασθενοφόρο για να παραλάβει τον τραυματία
ἀπό ἐγκληματικότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...