15 Φεβ 2011

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΟΤΙ ΜΕΣΩ "ΒΟΥΛΗΣ" ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ "ΜΙΚΡΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ"! Που θα αξίζουν όμως χρυσάφι..

1. Με "επίθεση" προσπαθεί η Κυβέρνηση της Υποτέλειας να παραπλανήσει την κοινή γνώμη εν όψει και των Εκλογών που έχουν προαποφασιστεί, τάζοντας "Νόμο" που δήθεν θα απαγορεύει την πώληση ή μεταβίβαση δημόσιας γης, ενώ  ομολογείται από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, πως ταυτόχρονα θα δίνεται σε "εξαιρετικές περιπτώσεις" το δικαίωμα στην ίδια τη Βουλή να άρει την "απαγόρευση" για τη μεταβίβαση μικρών δημοσίων εκτάσεων γης, που εννοείται πως θα αξίζουν χρυσάφι... όπως κάτι νησάκια...κάτι μικρά λιμανάκια, ακρογιαλιές και άλλα φιλέτα...   Δηλαδή,
με νομικίστικο τρόπο, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός αναιρεί αυτό που εξαγγέλει, αφού χτίζει ήδη το σχετικό παράθυρο στο Νόμο, ώστε τελικά να μπορεί να δοθεί η ελληνική γη... με απόφαση της Βουλής, που αποτελείται συνήθως από υπηκόους του Κόμματος και όχι του Έθνους...

   2. Από την άλλη, κρύβουν ότι όλη η δημόσια γη και όλη γενικά η δημόσια περιουσία, είναι ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ με το Μνημόνιο και τη Δανειακή Σύμβαση και μπορούν οι Δανειστές να την αρπάξουν-κατασχέσουν οποιαδήποτε στιγμή απαιτήσουν εντός 30 ημερών τα δανεικά και εμείς δεν μπορέσουμε να τα δώσουμε!
   ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 14 ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (που είναι ευτυχώς παράνομη, αυθαίρετη κσι άκυρη):
"Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος"
   Δείτε και το Ντοκουμέντο του άρθρου 14 ΕΔΩ http://www.noiazomai.net/dansymvasi14.jpg

   3. Τέλος, κρύβουν από τον κόσμο, το γεγονός ότι η ΔΕΗ, ΕΛΤΑ, ΟΠΑΠ, ΕΥΔΑΠ κλπ, δεν είναι "δημόσια γη", αλλά επιχειρήσεις με μετοχές, που πουλιούνται και αγοράζονται στο άψε-σβήσε!
   Δηλαδή ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ "ΝΟΜΟ" ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ, ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ! ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ "ΔΙΟΔΙΑ" ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!

  Η ΕΛΛΑΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ! Τα έχουν συμφωνήσει! Η Τρόικα απλώς το ανακοίνωσε ως η νέα "ανώτατη αρχή" του τόπου, βάση των αποικιοκρατικών και εγκληματικών υπογραφών της Κυβέρνησης!

 ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ για ένα κομμάτι ψωμί!

 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ!

Όλοι για την Ελλάδα και η Ελλάδα για όλους!

ἀπό noiazomai.net 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...