12 Φεβ 2011

ΔΕΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!

Δεν αληθεύουν τα σενάρια περί προετοιμασίας του ΕΣ για αντιμετώπιση Ελλήνων Πολιτών...   Ο ΕΣ δεν πρόκειται να στραφεί κατά της Δημοκρατίας, ακόμα και εάν διαταχτεί από την Τυραννία! Τα σενάρια εκφοβισμού του λαού είναι ύποπτα και σκοπό έχουν τον κλονισμό της εμπιστοσύνης στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας!
   Η Άσκηση "ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ" που έγινε πρόσφατα στο Κιλκίς από την 71η Ταξιαρχία, αφορούσε Επιχείρηση παροχής Ανθρωπιστικής Βοήθειας εν μέσω πολιτικών ταραχών ή εξεγέρσεων, στα πλαίσια του νέου προσανατολισμού/δόγματος του  ΝΑΤΟ (στο ανησυχητικό αυτό δόγμα αυτό θα επανέλθουμε σε άλλη ευκαιρία).

   Η διασπορά σεναρίων περί προετοιμασίας Ελληνικών Στρατιωτικών Δυνάμεων προκειμένου να αντιμετωπίσουν Έλληνες Πολίτες ή διαδηλωτές, είναι απολύτως εκ του πονηρού, ώστε να διαρραγεί ο στενός σύνδεσμος λαού-στρατού, σε μέρες δύσκολες και πονηρές για την Εθνική Ασφάλεια και Άμυνα!
   Από την άλλη μεριά, θυμίζουμε το άρθρο της ρωσικής Πράβδα, που προβλέπει στην Ελλάδα εξέγερση Λαθρομεταναστών και Αναρχικών, με υποκίνηση Δυτικών Δυνάμεων, οπότε ίσως δεν πάει άδικα η συγκεκριμένη εκπαίδευση. Δείτε http://www.noiazomai.net/pravda.html
  Είναι ακόμη και η Βόρεια Ήπειρος - που διεθνώς εκκρεμεί το Ζήτημά της στο Συμβούλιο Υπουργών Εξωατερικών Ρωσία, ΗΠΑ, Αγγλίας, Γαλλίας - όπου υπάρχει κίνδυνος εξέγερσης των Αλβανών (φυσικής ή τεχνητής), οπότε θα τεθούν σε άμεσο κίνδυνο οι Βορειοηπειρώτες και θα χρειαστούν Αερομεταφερόμενες Δυνάμεις Ταχείας Επέμβασης για την ανθρωπιστική προστασία τους!
   Οι Έλληνες περιβάλλουν με απόλυτη εμπιστοσύνη τις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας, ενώ αντιθέτως περιβάλλουν με απόλυτη περιφρόνηση και αποστροφή τον Παλαιοκομματισμό και τις Εκδοτικές-Δημοσιογραφικές παραφυάδες του...

ἀπό σελίδα στό facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...