4 Φεβ 2011

Ἀπό τό 2003 δούλευε σκληρά ὁ Γιωργάκης γιά νά κάνη τήν Ἑλλάδα σκουπιδότοπο τῆς Εὐρώπης.


ἀπό ethnikolaikometwpo
Με υπογραφή δική του – και του παρασημοφορημένου από το… FBI Χρυσοχοΐδη – η Ελλάς επικύρωσε την εθνοκτόνο συνθήκη «Δουβλίνο-ΙΙ» Ο Γιωργάκης Παπανδρέου ως Υπουργός Εξωτερικών και ο Μ. Χρυσοχοΐδης ως Υπουργός Δημόσιας Τάξης είναι οι κυβερνητικοί παράγοντες που έθεσαν την υπογραφή τους το 2003 στο κείμενο της αναθεωρημένης συνθήκης του Δουβλίνου.
 Με βάση την συνθήκη αυτή, η Ελλάς βαπτίστηκε χώρα προέλευσης όλων των λαθρομεταναστών που μέσω αυτής εισέβαλαν στις χώρες της Ε.Ε.

Με απλά λόγια, όσοι Αφγανοί, Πακιστανοί και Μπαγκλαντεσιανοί το σκάνε προς την Ευρώπη, φέρουν υποχρεωτικά πάνω τους μία σφραγίδα που αναγράφει ΕΛΛΑΣ. Τα ευρωπαϊκά κράτη – που δεν είναι ξέφραγα αμπέλια όπως η χώρα μας – τους συλλαμβάνουν, τους κάνουν πακέτο και τους αποστέλλουν στην χώρα από την οποία προέρχονται, δηλαδή… την Ελλάδα. Παρ’ όλο που εδώ και μία δεκαετία ισχύει το σύμφωνο επανεισδοχής των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν στη χώρα μας μέσω Τουρκίας, οι ελλαδικές αρχές έχουν λάβει εντολή από τα προϊστάμενα κλιμάκια να μην το τηρούν και να προωθούν τους λαθρομετανάστες προς τα αστικά κέντρα.

Την 100% επονείδιστη συνθήκη του Δουβλίνου-ΙΙ, που καθιστά de facto τη χώρα μας σκουπιδότοπο ολόκληρης της Ευρώπης, την απεδέχθη ο Γιωργάκης, που από όποια κυβερνητική θέση και αν πέρασε έκανε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να καταστρέψει το ελληνικό έθνος. Μόλις χθες το θέμα ξαναήρθε στη Βουλή, μέσω επερώτησης του Σύριζα, που έκανε φυσικά λόγο για «ανθρώπινα δικαιώματα» και για όλες αυτές τις ανόητες και επίφοβες εθνικά θεωρίες. Το κόμμα Καρατζαφέρη φυσικά δεν είπε λέξη, καθ’ ότι δεν αποτελεί απλά δεκανίκι της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, αλλά ο ίδιος ο πρόεδρός του θεωρεί τον έτερο του «Δουβλίνου ΙΙ» Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, απόλυτα επιτυχημένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...